2014. november 20., csütörtök

Szexrajzból elégséges

A feladat egyszerűnek tűnt: minden csoport rajzolja le azt, amint a női nemi szervet kézzel izgatják.Csoportunk összes tagja bejelentette, hogy nem tudunk rajzolni. Mindenesetre első lépésként valakit előre kellett küldenünk rajzeszközért. Esztus vállalkozott, talán abban a reményben, hogy ezzel letudta a feladatban vállalt szerepét.
- Milyen színt hozzak? - kérdezte.
- Mindegy - vágtuk rá. Esztus hamarosan visszatért.
- Azt mondtátok, hogy mindegy, úgyhogy csupa rózsaszínt hoztam.Viszont van közte toll, filctoll és zsírkréta is.
Az tűnt azonban a legkisebb problémának, hogy rózsaszínre rózsaszínnel kell majd rajzolnunk. Hogyan kezdjünk hozzá? Eszter rajzolt egy ellipszis-szerű valamit a papír közepére. Esztus erre köré rajzolt egy másikat; amit Eszter a teljes nemi szervnek szánt, azt ő a kisajaknak tekintette. De hát ez mondjuk nem olyan nagy baj.
- Még bele kell rajzolni a csiklót meg a - hogy hívják azt a lyukat, amin a pisi kijön?
- Pisilőlyuk - vágtam rá szakszerűen.
- Biztos van más neve is.
Megállapítottuk, hogy egyikünk se tudja a szóban forgó nyílás nevét, de ettől még be kellett rajzolnunk. Végül Edit vette magához a kezdeményezést és feltüntette a két pöttyöt. A felrajzolandó testrészek felével elkészültünk.
Miután egy darabig vitatkoztunk azon, pontosan mit csináljon a kéz, úgy döntöttünk, hogy kettőt rajzolunk. Én azt választottam, amelyik a csiklót izgatja, mert ehhez csak két kinyújtott ujjat kellett rajzolni. Mondjuk az arányok nem nagyon stimmeltek, mert a kisajak is nagyobb volt az ujjak hosszánál, de felismerhetően ujjak voltak.
Eszter választotta a dugás megrajzolását, ami eleve nehezebb, hiszen az ujj ebben az esetben ugye nem is látszik. Úgy oldotta meg, hogy az ujj tövét rajzolta meg, amint egy ökölből kinyúlik és eltűnik a hüvelyben. Mondjuk a rajz alapján a két kéz nem lehetett egyazon személyé, nemcsak különböző méretük, hanem elhelyezkedésük kapcsán sem, de hát végülis senki nem mondta, hogy gruppent nem rajzolhatunk. Eszter viszont magával az ököllel sem volt elégedett, úgy érezte, nem felismerhető. Ezért inkább a másik irányból rajzolta, belevéve mind az öt ujjat. Viszont így a bedugott ujjal együtt az illetőnek egy kezén hat ujja lett. Azzal oldottam meg a problémát, hogy a kéz alá odaírtam: „sámán”. Bizonyos kultúrákban ugye a hatujjú gyerekekből sámánt neveltek, és szintén bizonyos kultúrákban (bár nem biztos, hogy ugyanezekben) a sámánok átléphették a nemek közötti határokat. Abba nem gondoltam bele, hogy Eszter barátnőjét Sámánnak becézik...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése