2017. augusztus 28., hétfő

Gina eltévedt

Már nagyban folyt az ünneplés, amikor telefonált Gina, hogy nem talál ide. Az Ádám által adott útmutatásból - "indulj el az M3-as felé" stb. - először azt hittem, Miskolcról jön, de kiderült, hogy a Széchenyi-fürdő körül tévelyeg. Ezt ugyan Ádám is alig hallotta, mert épp akkor egy sörbicikli húzott el mellettünk.
- Kérjük meg, hogy maradjanak itt, és akkor a hang alapján idetalál - javasolta Éva, de ekkora áldozatot nem akartunk bevállalni. A sörbicikli továbbment, Gina elindult, de láthatóan rossz irányba, mert nem érkezett meg.
- Én biciklivel vagyok, szívesen elmegyek megkeresni - ajánlkozott Zsolt. Rögtön megláttam az ötletben a problémát:
- Nem is tudod, hogy néz ki!
Ádám ennek kiküszöbölésére mutatott a telefonján egy képet Gináról, ezt Zsolti megpróbálta megjegyezni és elindult. Két sörbiciklivel később visszaérkezett, egyedül. Mint kiderült, csak egy idegen nőt szólított le azzal, hogy ő-e Gina, és az illető szerencsére nem nézte szatírnak, viszont az igazi Gina nem lett meg. Zsolti tehát elindult még egy körre - és abban a pillanatban befutott Gina, természetesen az ellenkező irányból. Sose derült ki, hogy keveredett arra a Széchenyi-fürdőtől...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése