2009. december 24., csütörtök

Karácsonyi macskasztorik

Néhány kedves történet a facebookról macskák és karácsonyi dekoráció témakörben:

"Evetke is folyton a karácsonyfa előtt ül, és nézi, hogy mi mozdul meg éppen. egy makkának csuda dolog egy ilyen fa. csak sajnos a plafonról kell lelógatni, ha jót akartok :D"

"a géza megette az adventi koszorút, szétszedte a vázába állított ződ dekorációt, úgyhogy fenyő má nem lesz...egy aranyszalagot is lenyelt, vagy tíz centiset és kiszarta egybe. nagyot néztem, ahogy körbe volt csomagolva a kupac..."

"az enyém veszélyes, úh nem lesz a fa közelébe engedve (8 kg és notórius vezetékbizerátor :-))"

"A szalaglenyelés és kiszarás nálunk Kormos specialitása volt annó... Ő kisebb korában a fára is felmászott és ott egyensúlyozott az ágakon. Salamon kibontotta és megette a szaloncukrokat. Makka ezért ilyeneket nem is kap, bár aggódom egy kicsit amiatt a három, M&M-mel (mármint nem Melegség és Megismerés programmal) töltött csokimikulás dísz miatt is, amelyeket Mikulásra kaptam. Még nem mertem felrakni őket :-)"

1 megjegyzés:

  1. Ha lehetne képet küldeni, megtenném. A sztori nálunk csak annyi, hogy Béla minden karácsonykor szent áhítattal ül a fa előtt és csodálkozik. Persze a szalagrágás kötelező program, de mikor nekiállna, akkor mindig rákiabálunk, hogy "Sicc onnan, büdös macskája", és ebből rögtön tudja, hol a helye:) Viszont tavaly a Dörmi nevű plüssmackó úgy döntött, fára mászik, úgyhogy mikor Lacival átmentünk a tesómékhoz, Dörmi a magasból tekintett alá. A tűktől aztán fájt a segge estére. De aki fára akar mászni, az viselje el a fájdalmat:)

    VálaszTörlés