2016. július 14., csütörtök

Spray

A Ligetvédő srác egy kartonra terítette a fehér pólót, ráhelyezte a Ligetvédők logóját ábrázoló sablont és elővette a zöld kupakos sprayt, hogy a támogatóknak az adományért cserébe logós pólót készítsen. A sprayből azonban semmi színes dolog nem jött ki, hiába próbálkozott.
- Az úgy nem fog menni – szólt közbe egy biciklis csávó, aki úgy nézett ki, mint az Utánam, srácok!-ból a jólfésült gyerek, csak vélhetően 15-20 évvel idősebb volt. – A sprayből csak akkor jön, ha függőlegesen tartod.
- Tökjó, legalább van egy szakértőnk – örvendezett egy Ligetvédő lány.
- Még sose használtam festéksprayt – ismerte be a Ligetvédő srác.
- Látszik. Állítsd függőlegesre a kartont.
A Ligetvédő srác a sprayt rázogatta. – Ebben golyónak kellene lennie, nem? De nem hallom. – Ismét fújni próbált a sprayből, de semmi eredmény.
- Add ide – elégelte meg a biciklista a bénázást. Átvette a flakont és megrázta. – Pedig van ebben még… - aztán elolvasta a flakonon a feliratot. – Te, tudod mi ez?
Ekkor már a Ligetvédő srác is látta. – Baszki, a sűrített levegőt hoztam el a festék helyett! Megtévesztett, hogy mind a kettőnek zöld a kupakja. Na, akkor lesz még egy köröm haza meg vissza. – Csalódottan körülnézett. – Nincs valakinek egy nagyon poros laptopja? Mert akkor most ingyen kitisztítjuk…

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése