2018. augusztus 23., csütörtök

Motoros a pácban

András új hobbija a Blinkee. Furcsa neve ellenére ez nem egy házimanó, hanem bérelhető elektromos motorok rendszere, némileg hasonlóképpen működik a MOL Bubihoz. András ha csak teheti, ilyen motorokkal száguldozik a városban. Akkor is Blinkeet használt, mikor beugrott az irodába, hogy otthagyja nekem a kekszet, amit ígért. Ráhel és Léna épp bent voltak az irodában, hát beszélgettek egy kicsit. Mikor András visszatért a motorhoz, döbbenten tapasztalta, hogy az lezárta magát; úgy tűnik, pár percnél többet nem szívesen vár alkalmi gazdájára. A gond csak ott volt, hogy András összes cucca benne volt a csomagtartóban, beleértve az igazolványait és a mobilját is.

Szerencsére a lányok még bent voltak az irodában, bár épp indulni készültek. Léna kölcsönadta Andrásnak a kulcsát, András pedig az irodai telefonról felhívta a Blinkee központot, hogy nyissák ki a robogóját. A központban azonban nem vették fel a telefont. András várt egy kicsit, majd elunta és hazament; a sisakot otthagyta az irodában, hiszen úgyis vissza kell majd jönnie a cuccaiért. (Beérve én csak ezt a sisakot találtam, és azt gondoltam, elfelejtette visszaadni a robogóval együtt és majd jól megbüntetik.)

András otthonról ismét felhívta a Blinkee-t, akik ezúttal fölvették. Úgyhogy ismét keresztülmetrózott a városon, hogy kivehesse a cuccait a közben felnyitott motorból. Pedig már azt remélte, lesz egy szabad délutánja – de hát Parkinson törvénye a motorozásra is vonatkozik.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése